Back
Position

.NET Developer

Company
Company
GEO SOLUTIONS
Place
Edegem, Belgium/Remote
Apply
Added: March 12, 2024

Hé, enthousiaste .NET developer! Kom je bij ons werken?


Gezocht: een developer met ‘.net’ dat tikkeltje extra. Begint het al te kriebelen? En heb je bovendien wat ervaring op de teller? Mooi zo: je toekomstige IT collega’s kunnen niet wachten tot jij erbij komt!


Zo ziet jouw rol als .NET specialist eruit

Als .NET developer ontwikkel je een waaier van toepassingen waarin locatietechnologie en IT naadloos samenwerken. Je wordt als consultant toegewezen aan een uitdagend project bij één van onze klanten in Vlaanderen of Brussel.


Check eens ons project voor Port Of Antwerp, ontwikkeling van de applicatie Apics Barge 😉

https://www.youtube.com/watch?v=XOiBYE0AJSE


Een greep uit je takenpakket:

 • Je ontwikkelt software binnen het .NET framework. Steeds in functie van de eindgebruiker, natuurlijk
 • Allerhande softwareproblemen oplossen. Voor jou is niets te complex.
 • Je bent nauw betrokken bij hoogstaande technische innovaties. Horizonten verruimen? Check.Welke technologieën passen we toe?

 • .NET Core en C#
 • Moderne Javascript frameworks zoals Angular of React
 • Databank technologie vooral SQL Server, Entity Framework en Linq
 • Cloudplatformen van Azure tot AWS en GCP
 • Windows Server, IIS, Docker en microservices


Wat verwachten wij van jou?

Om te werken in bovenstaande technologieën vragen wij van jou een master- of bachelordiploma in IT . Een eerste ervaring in .NET Core en C# is een vereiste. Verder vragen we natuurlijk je goesting om erin te vliegen, je expertise en je professionaliteit.
Dit krijg je van ons

In ruil voor je toewijding en ambitie geven we je een interessante job met leuke collega’s. En dat in een bedrijfscultuur die kennisdeling en innovatie stimuleert! Geen enkele dag is dezelfde, maar bijleren doe je altijd.

Bij Geo Solutions mag je rekenen op:

 • Doorgroeimogelijkheden . Een training volgen via onze Geo Academy of liever een externe opleiding? We juichen beide toe.
 • Een gezonde work-life balance. Dat betekent fun binnen en buiten de werkuren en flexibele werktijden.
 • Aandacht voor nieuwe ideeën. Dat hoort bij onze ondernemende en flexibele cultuur. Hier ben je geen nummer, wel een belangrijke aanwinst voor het team.
 • State of the art technologieën. Je bouwt ze niet alleen, je werkt er ook mee!
 • Een competitief salarispakket: een brutoloon dat wordt aangevuld met een bedrijfswagen en tankkaart, maandelijkse onkostenvergoeding, een maaltijdcheques en verzekeringen. Kortom: jij komt niets tekort!En nu over Geo Solutions

Als Belgisch bedrijf focust Geo Solutions zich om de mogelijkheden van locatie te laten schitteren bij onze klanten. Onze IT services richten zich op het design en de ontwikkeling van GEO-ICT oplossingen: op maat gemaakte locatie-intelligente oplossingen gebaseerd op de meest vooruitstrevende technologieën zoals AR, AI, ... of het integreren van bestaande systemen met locatie-gebaseerde diensten.


Veel van onze oplossingen en strategieën zijn gebaseerd op Geographic Information Systems (GIS) en Information & Communication Technologies (ICT).


Verder verzorgen we analyses die de strategie en het operationele beslissingsproces van onze klanten ondersteunen en vergemakkelijken. Onze innovatieve en flexibele dienstverlening is op deze moment vooral gericht op de overheid, nutsbedrijven en de industrie. Om hierin te groeien of uit te breiden naar andere sectoren hebben we jou nodig!


Waar je ons terugvindt? Wel, ons hoofdkantoor is gelegen in Edegem, maar we bieden ook flexplaatsen aan in onze hubs in Gent en Leuven. Daarnaast zal je ook op wekelijkse basis ter plaatse op je toegewezen project bij je klant werken.


Kan je niet wachten om ons team te versterken? Stuur je cv en een korte motivatie naar jobs@geosolutions.be

Apply
Search