Back
Position

Java Developer

Company
Company
GEO SOLUTIONS
Place
Edegem, Belgium/Remote
Apply
Added: March 13, 2024

Bdrf zkt Java dvlpr! Vind je het moeilijk om deze codetaal te ontcijferen? Geen zorgen: voor deze job hoef je enkel Java te begrijpen. Ook al wat ervaring opgedaan? Dan staan je toekomstige IT collega’s te popelen om samen te werken!


Zo ziet jouw rol als Java developer eruit

Als Java developer bouw je een scala van toepassingen waarin locatietechnologie en IT onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Je wordt als consultant toegewezen aan een uitdagend project bij één van onze klanten.


Check eens ons project voor Port Of Antwerp, ontwikkeling van de applicatie Apics Barge 😉

https://www.youtube.com/watch?v=XOiBYE0AJSE


Een greep uit je takenpakket:

 • Met Java ontwikkel jij de strafste applicaties. Daarbij focus je je uiteraard op de eindgebruiker (dit zijn bijvoorbeeld jij en ik).
 • Je ondersteunt mee het uitdenken van software architectuur.
 • Je waakt consistent over kwaliteit. Tijdens de ontwikkeling voer je de nodige testen uit.
 • Je bent van a tot z betrokken bij technische innovaties van de bovenste plank. Ingewikkelde problemen oplossen en horizonten verruimen? Jij doet niets liever.Welke technologieën passen we toe?

 • Java, moderne Javascript frameworks, Spring en HTML5.
 • Databank technologieën en ORM tools zoals JPA en Hibernate
 • Cloudplatformen van Azure tot AWS en GCP
 • Linux, NGINX, HTTPD, Docker en microservices


Wat verwachten wij van jou?

Om te werken in bovenstaande technologieën vragen wij van jou een master- of bachelordiploma in IT . Een eerste ervaring als Java Developer is een vereiste.

Verder vragen we natuurlijk je goesting om erin te vliegen, je expertise en je professionaliteit.Dit krijg je van ons

In ruil voor je toewijding en professionaliteit geven we je een uitdagende job in een bruisend bedrijf. En dat in een bedrijfscultuur die kennisdeling en innovatie stimuleert! Geen enkele dag is dezelfde, maar bijleren doe je altijd.

Bij Geo Solutions mag je rekenen op:

 • Doorgroeimogelijkheden . Een training volgen via onze Geo Academy of liever een externe opleiding? Beide juichen we toe.
 • Een gezonde work-life balance. Dat betekent fun binnen en buiten de werkuren en flexibele werktijden.
 • Aandacht voor nieuwe ideeën. Dat hoort bij onze ondernemende en flexibele cultuur. Hier ben je geen nummer, wel een belangrijke aanwinst voor het team.
 • State of the art technologieën. Je bouwt ze niet alleen, je werkt er ook mee!
 • Een competitief salarispakket. Lees: een brutoloon dat wordt aangevuld met een bedrijfswagen en tankkaart, maandelijkse onkostenvergoeding, een maaltijdvergoeding en verzekeringen. Kortom: jij komt niets tekort.En nu over Geo Solutions

Als Belgisch bedrijf focust Geo Solutions zich om de mogelijkheden van locatie te laten schitteren bij onze klanten. Onze IT services richten zich op het design en de ontwikkeling van GEO-ICT oplossingen: op maat gemaakte locatie-intelligente oplossingen gebaseerd op de meest vooruitstrevende technologieën zoals AR, AI, ... of het integreren van bestaande systemen met locatie-gebaseerde diensten.


Veel van onze oplossingen en strategieën zijn gebaseerd op Geographic Information Systems (GIS) en Information & Communication Technologies (ICT).


Verder verzorgen we analyses die de strategie en het operationele beslissingsproces van onze klanten ondersteunen en vergemakkelijken. Onze innovatieve en flexibele dienstverlening is op deze moment vooral gericht op de overheid, nutsbedrijven en de industrie. Om hierin te groeien of uit te breiden naar andere sectoren hebben we jou nodig!


Waar je ons terugvindt? Wel, ons hoofdkantoor is gelegen in Edegem, maar we bieden ook flexplaatsen aan in onze hubs in Gent en Leuven. Daarnaast zal je ook op wekelijkse basis ter plaatse op je toegewezen project bij je klant werken.


Kan je niet wachten om ons team te versterken? Stuur je cv en een korte motivatie naar jobs@geosolutions.be

Apply
Search