Back
Position

GIS-konsult med teknikintresse och erfarenhet av ArcGIS Enterprise

Company
Company
Esri Sverige
Place
Falun, Sweden
Apply
Added: January 26, 2024
Om tjänsten Vi letar efter en entusiastisk och erfaren GIS-konsult som brinner för teknik och har gedigen erfarenhet av att arbeta med ArcGIS Enterprise. Om du är en självständig problemlösare med starka rådgivningsfärdigheter och erfarenhet inom IT och inom geografiska informationssystem (GIS) - särskilt inom ArcGIS Enterprise - så har du tillfälle att ansluta till vårt kompetenta team. Hos oss kommer du att leda innovation och leverera högkvalitativa GIS-lösningar till våra kunder. Vi är ambitiösa i att konstant identifiera nya områden där ArcGIS-plattformen kan göra nytta. Vi välkomnar såväl kandidater med IT-kompetens som är intresserade av att utvecklas inom ArcGIS Enterprise samt kandidater med bred kompetens inom GIS som är intresserade av att utvecklas inom IT. Många av våra arbetsuppgifter involverar områden inom både IT och GIS där fokus ligger på att möta de dynamiska behoven från kunder inom dessa teknikområden Om dig

  • Du har relevant högskoleutbildning inom geografi, geovetenskap, datavetenskap, systemvetenskap eller liknande.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med ArcGIS Enterprise, inklusive konfiguration, administration och anpassning av GIS-lösningar.
  • Du är nyfiken, kreativ, kommunikativ och driven.
  • Du är social och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som kollegor.
  • Du formulerar dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Du kan ha erfarenhet av att automatisera och effektivisera med hjälp av ArcGIS API:er och programmeringsspråk som Python.
  • Du kan ha generell IT-kompetens och en vilja att utveckla din GIS-expertis
  • Du kan ha certifieringar inom GIS och ArcGIS. Vi erbjuder En spännande och utvecklande position i ett marknadsledande företag med framåtanda och driv, präglat av en familjär atmosfär. Vi har spännande projekt som inte bara utmanar dig professionellt utan också gör skillnad i samhället genom geografisk informationsteknologi. Vi är ett gäng där alla känner sig välkomna och stöttade. I vår häftiga och innovativa arbetsmiljö får du tillgång till utbildningar och resurser som håller dig uppdaterad inom IT och GIS. Frihet under ansvar" är centralt i vår företagskultur. Du har inflytande över var, hur och när du jobbar. I positionen får du tillgång till ett stort nätverk både lokalt och globalt och möjlighet att vara en del av en global organisation som bryr sig om hållbar utveckling. Om du brinner för att arbeta i gränslandet mellan IT och GIS och vill vara en del av ett framstående team, då är detta den perfekta möjligheten för dig. Vi ser fram emot din ansökan! Här på ESRI Sverige tror på att investera i våra medarbetare och ger dig möjligheten att växa och utvecklas i din karriär. Vi älskar mångfald och vår globala närvaro ger dig en grym chans att utveckla dina kunskaper och erfarenheter. Så, om du vill vara med och forma framtiden, då är detta stället för dig. Skicka in din ansökan och bli en del av en organisation där varje medarbetare spelar roll. Välkommen till ESRI Sverige, där din tillväxt är vår grej! Ansökan Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2024-01-31. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Vill du veta mer? Om du har frågor om tjänsten kontakta Thomas Florqvist, teamchef Enterprise på 072-563 17 80 eller Sofie Ranta, HR-chef, via sofie.ranta@esri.se. Vill du lära känna oss lite bättre redan nu? Läs mer om oss på esri.se (https://www.esri.se/sv-se/home) och följ oss på LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/esri-sverige/).
Apply
Search